Explico Kids - Leuke en leerzame science workshops voor kids!Workshop op maat? Klik hier voor een vrijblijvende offerte!

 

Wie zijn wij?

Mijn naam is Galvin Vredenburg en ik stel me graag kort voor als eigenaar van Explico Kids. Al tijdens mijn studie Farmaceutische wetenschappen (de scheikunde achter geneesmiddelen) kwam ik erachter dat vertellen over, uitleggen van en enthousiast maken voor wetenschap mijn passie is. Ik heb dan ook gekozen voor een specialisatie Wetenschapscommunicatie waarbij ik o.a. stage heb gelopen bij science center NEMO in Amsterdam.

Na mijn studie en een aansluitend promotieonderzoek ben ik aan de slag gegaan als leraar scheikunde. Met veel plezier sta ik dagelijks voor de klas op een havo/vwo school. Al sinds 2009 probeer ik naast al deze werkzaamheden met Explico Kids ook jonge kinderen enthousiast te maken voor wetenschap en techniek. Ik geloof sterk in onderzoekend leren en probeer dit dan ook als rode draad terug te laten komen in al mijn activiteiten.

Inmiddels verzorgt Explico Kids per jaar een flink aantal workshops. Gelukkig heb ik een netwerk van enthousiaste medewerkers, veelal studenten met een beta-achtergrond of ervaring in het werken met kinderen, die deze workshops samen met mij verzorgen.

Op al onze aanbiedingen en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden en Aanvullende Voorwaarden van toepassing.